2-10 års garanti på alle møbler
Fri fragt over 4.995,- (ekskl. moms)

Brugte skuffekassetter

Hos KontorZonen kan du altid finde skuffekassetter i alverdens farver, dimensioner, materialer og med forskellige udtræks-mekanismer. Skuffekassetter – eller Rulle-Marie, som den også yndes at blive kaldt, er perfekte på nærmest ethvert kontor, hvor de nemt kan placeres under skrivebordet, så de ikke optager unødigt meget af rummet, og samtidig giver ekstra plads til opbevaring.

Hos os kan du altid finde brugte skuffekassetter, som kommer i super høj kvalitet og forhandles til en skarp, lav pris.

Udforsk de mange muligheder herunder og find den type skuffekassette, som passer perfekt på dit kontor.

Filtrering
Filtrering
Pris
Nøgle

Rod på kontoret giver rod i sindet

Kender du det, at når der roder omkring dig, bliver der nærmest også lidt rodet i hovedet? Sådan er der mange, der har det. Så når skrivebordet og kontoret i sin helhed roder, kan det faktisk påvirke negativt.

 

Omvendt kan orden og et opryddet rum give mere ro og overblik, da vi ikke bliver forstyrret af rodet, og dermed bliver vi mere effektive og produktive.

 

I den henseende kan skuffekassetter være en værdsat hjælp. Med skuffekassetter kan du nemt få mere orden omkring dig med den ekstra opbevaringsplads, som de giver.

 

 

Sæt en stopper for rodet med skuffekassetter

Med skuffekassetter får du en opbevaringsløsning, som på en smart og elegant måde får dine papirer og dit rod væk fra skrivebordet. De kan ganske nemt gemmes væk under skrivebordet, og så har man også altid sine ting tæt på sig.

 

Er der behov for at kunne låse sine ting inde, byder vores skuffekassetter også på den mulighed. Der er således skuffer med lås på, så du kan gemme private ejendele væk og få en smule mere tryghed, samt en vished om at dine ting ligger trygt og godt – låst væk bag lås og slå.

 

Mange af skuffekassetterne her på siden kommer med hjul, så de også er ganske nemme at flytte rundt på, hvis det skulle blive aktuelt.

 

 

Bredt udvalg af brugte skuffekassetter af høj kvalitet

Hos KontorZonen tilbyder vi altid et bredt udvalg af brugte skuffekassetter af super høj kvalitet. Så mangler I en god opbevaringsløsning til skrivebordene, er dette et fuldkomment oplagt valg for jer. Og finder du ikke præcis hvad du søger, kan du gå på opdagelse i vores store udvalg af brugte opbevaringsmøbler og nye opbevaringsmøbler

 

Du kan finde dem i mange forskellige farver, dimensioner, materialer, med forskellige udtræks-mekanismer og med eller uden nøgle, så der er altså masser af super gode løsninger. Se også vores blogindlæg med inspiration til indretning af kontoret. 

 

En af de ting, som dog går igen på tværs af udvalget, er den høje kvalitet, de alle kommer i. For når man handler hos KontorZonen, er den høje kvalitet en garanti. Vi er nemlig altid meget selektive, når det gælder de møbler, vi forhandler, for derved altid at holde kvaliteten og prisen helt rigtig. Så lad dig ikke afskrække af prædikaterne ‘brugt’  – disse skuffekassetter er af super god kvalitet og vil ikke skuffe.

 

 

Altid lave priser på brugte skuffekassetter

Et af de andre gode aspekter ved at vælge skuffekassetter, der er brugte, er, at de forhandles til en markant lavere pris, end hvis den tilsvarende skuffekassette skulle købes fra ny. Derfor er der altså masser af penge at spare, når man køber brugt. Og man behøver altså ikke gå på kompromis med kvalitet for at spare penge. Det gør man i hvert fald ikke, når man køber sine kontormøbler hos KontorZonen.

 

Når du handler hos KontorZonen, vil der altså altid være mange penge at spare for dig. Dette gælder ikke bare vores brugte skuffekassetter, men også når du kigger på hæve sænkeborde, åbne reoler eller udtræksskabeUdover de generelle besparelser du opnår ved at købe brugt, kan du også være heldig at finde et godt tilbud i vores tilbudssortiment.

 

Står I og skal bruge en større mængde skuffekassetter, og kan I ikke finde noget på hjemmesiden, der lever op til jeres krav og ønsker, er I velkomne til at kontakte os. Vores sortiment strækker sig langt over indholdet på hjemmesiden, hvilket skyldes det løbende salg og den hyppige udskiftning. 

 

Selvom vi primært sælger til virksomheder, skoler m.m., så er private forbrugere selvfølgelig også velkomne – både på hjemmesiden og i butikken i Glostrup. Vi sætter en ære i at levere en god service og nogle gode produkter, der giver tilfredse kunder. Derfor glæder det os også at se, hvordan vores tidligere kunder bedømmer os på Trustpilot.

 

 

Bæredygtig leverandør af kontormøbler

Vil du gerne indrette kontoret med omtanke for miljøet? Hvorfor så ikke droppe at købe helt nye og ligeledes utrolig dyre møbler? Hos KontorZonen finder du altid et flot kontorskab. Det vil sige, at skabet er brugt, men istandsat (hvis nødvendigt), så det lever op til kvalitet og funktion. Vi forhandler udelukkende brugte skabe til kontoret, der er af høj kvalitet og med en lang levetid. Det skal nemlig kunne betale sig for dig at handle brugt til kontoret.

 

Hvis du ligesom os, er interesseret i at mindske dit klimaaftryk, kan du læse mere om de forskellige begreber og blive klogere på hvordan vi arbejder med at mindske vores klimaaftryk. Har I kontormøbler som I ikke længere har brug for, kan I donere jeres brugte kontormøbler til videresalg.

Vælg venligst om du er erhverv eller privat

usercartmagnifiercrosschevron-up
Indkøbskurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram