2-10 års garanti på alle møbler
Fri fragt over 4.995,- (ekskl. moms)
I dag, torsdag, åbent fra 09:00 - 17:00
Ring på 76 84 40 80

Sofaborde

Hos KontorZonen tilbyder vi et stort udvalg af forskellige sofaborde, i flere forskellige materialer og størrelser. Sofabordet er en vigtig del af sofaarrangementet, hvad enten det er til kontoret eller i hjemmet. Det er vigtigt, at man overvejer hvordan den eksisterende indretning er, og hvilket type sofabord, som passer ind i rummet. Et lækkert design kan samle enhver sofagruppe, og forskellige højder skaber forskellig stil i indretningen.

 

Du kan se vores udvalg her i webshoppen, ellers er du meget velkommen, til at besøge vores fysiske butik i Glostrup.

Filtrering
Filtrering
Pris
Stand
Brand
Farve / træsort

Altid hurtig levering

Når du bestiller i vores webshop, så får du alt leveret direkte til jeres virksomhed. Så slipper I for at skulle hente og transportere jeres nye sofabord. Vi har hurtig levering og leveringen er oftest fra dag til dag.

 

Vi står altid til rådighed, hvis der er spørgsmål til produkterne. Vi kan kontaktes på info@kontorzonen.dk eller telefon 7684 4080. I er ligeledes også altid velkomne i vores 7000 kvm. store butik i Glostrup.

 

Vi sætter en ære i at levere en god service og nogle gode produkter, der giver tilfredse kunder. Derfor glæder det os også at se, hvordan vores tidligere kunder bedømmer os på Trustpilot.

Vi forhandler bl.a. også kontorstoleskrivebordehæve-/sænkebordekantineborde og meget andet.

 

 

Ofte stillede spørgsmål om sofaborde:

 

Hvor højt skal sofabordet være?

Som udgangspunkt skal bordpladen på sofabordet flugte med sofaens siddehøjde. Hvis du eksempelvis også gerne vil kunne spise ved bordet, skal du vælge et sofabord, som er en anelse højere. Hvis dette er tilfældet, bør du vælge et sofabord, som er 5-10 centimeter højere end sofaens siddehøjde.

 

Hvilke fordele er der ved et brugt sofabord?

Der er flere fordele ved at købe et brugt sofabord fremfor et nyt. Det er først og fremmest en mere bæredygtig løsning, og så kan man også opnå store besparelser. Sofaborde er ofte meget dyre, hvis de bliver købt fra ny. Derudover er vores brugte sofaborde i så høj kvalitet, at de er svære at skelne fra nye.

 

Vælg venligst om du er erhverv eller privat

usercartcrosschevron-up
Indkøbskurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram