2-10 års garanti på alle møbler
Fri fragt over 4.995,- (ekskl. moms)
I dag, onsdag, åbent fra 09:00 - 17:00
Ring på 76 84 40 80

Stoleunderlag til hjemmekontoret

Et underlag til kontorstol er et must på hjemmekontoret. Hjulene på kontorstolen gør dig mobil og gør det nemt at kunne dreje og rulle ubesværet frem og tilbage. Underlaget beskytter gulvet mod slid og ridser, som stolens hjul af og til kan forårsage. Det sikrer du dig imod, med et godt stoleunderlag, som ikke skrider på gulvet og fungerer som en stabil overflade, stolen kan rulle på.

Gode materialer og hurtig levering

Dit underlag til kontorstol skal passe til dine behov. Det du f.eks. skal overveje, er:
Størrelse – alt efter hvor stort dit skrivebord er, bør du vælge et underlag, der passer hertil. Du skal have mulighed for at rulle på stolen hele vejen fra den ene ende af bordet og til den anden. Det må også gerne have en god bredde, så du kan vende dig om og snakke med din kollega, uden at du skal rulle ud fra underlaget.
Farve – nuancen på underlaget skal naturligvis passe til stilen på kontoret. Det kan være en fordel af vælge et gennemsigtigt underlag, der f.eks. falder i ét med trægulvet eller gulvtæppet.
Materiale – i vores sortiment finder du blandt andet underlag, der er fremstillet i genanvendt plast. Kvaliteten er i top og holdbarheden er lang. De smarte underlag er typisk udstyret med pigge, der holder det fast i sin placering og som giver en god overgang til gulvet.

Spar penge hos KontorZonen

Det skal ikke være dyrt at investere i et godt underlag til kontorstol. Det er det heller ikke, når du handler hos KontorZonen. Vi tilbyder både nye og brugte underlag – altid til fordelagtige priser. Dine andre fordele ved at handle hos os er:
– Fri levering ved køb for min 4.995,- ekskl. moms
– Stor webshop samt fysisk butik med masser af kontormøbler
– Både nye og brugte møbler til kontoret
– God kundeservice og support
– Høj score på TrustPilot

Vælg venligst om du er erhverv eller privat

usercartmagnifiercrosschevron-up
Indkøbskurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram