2-10 års garanti på alle møbler
Fri fragt over 4.995,- (ekskl. moms)
I dag, fredag, åbent fra 09:00 - 15:00
Ring på 76 84 40 80

Stoleunderlag til hjemmekontor

Et underlag til kontorstol er et must på kontoret. Når du bruger kontorstol, er det rart at kunne dreje og køre frem og tilbage ved bordet uden besvær. Samtidig er det også rart at kunne beskytte gulvet mod slid og ridser, som stolen kan forårsage. Det sikrer du med et godt køreunderlag, som ligger godt fast på gulvet. Det skal nemlig ikke flytte sig, men fungere som en stabil overflade, stolen kan køre på. Samtidig med at det fungerer som en beskyttende overflade.
Hos Kontorzonen sætter vi en ære i at tilbyde klimavenlige kontormøbler. Derfor forhandler vi f.eks. både nyt og brugt stoleunderlag. Vores brugte underlag er naturligvis i god kvalitet, så du er sikret en god oplevelse på kontoret. Søger du et billigt stoleunderlag? Se nærmere på vores sortiment her i webshoppen, eller besøg vores fysiske butik.

Gode materialer og hurtig levering

Dit underlag til kontorstol skal passe til dine behov. Det du f.eks. skal overveje, er:
Størrelse – alt efter hvor stort dit skrivebord er, bør du vælge et underlag, der passer hertil. Du skal have mulighed for at rulle på stolen hele vejen fra den ene ende af bordet og til den anden. Det må også gerne have en god bredde, så du kan vende dig om og snakke med din kollega, uden at du skal rulle ud fra underlaget.
Farve – nuancen på underlaget skal naturligvis passe til stilen på kontoret. Det kan være en fordel af vælge et gennemsigtigt underlag, der f.eks. falder i ét med trægulvet eller gulvtæppet.
Materiale – i vores sortiment finder du blandt andet underlag, der er fremstillet i genanvendt plast. Kvaliteten er i top og holdbarheden er lang. De smarte underlag er typisk udstyret med pigge, der holder det fast i sin placering og som giver en god overgang til gulvet.

Spar penge hos Kontorzonen

Det skal ikke være dyrt at investere i et godt underlag til kontorstol. Det er det heller ikke, når du handler hos Kontorzonen. Vi tilbyder både nye og brugte underlag – altid til fordelagtige priser. Dine andre fordele ved at handle hos os er:
– Fri levering ved køb for min 4.999 kr. ekskl. moms
– Stor webshop samt fysisk butik med masser af kontorinventar
– Både nye og brugte møbler til kontoret
– God kundeservice og support
– Høj score på TrustPilot
Udforsk sortimentet og find et underlag, der både beskytter dit gulv og gør det nemmere for dig at bevæge dig på kontorstolen.

Vælg venligst om du er erhverv eller privat

usercartcrosschevron-up
Indkøbskurv
Der er ingen produkter i kurven!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram