2-10 års garanti på alle møbler
Fri fragt over 4.995,- (ekskl. moms)
I dag, fredag, åbent fra 09:00 - 15:00
Ring på 76 84 40 80

Tilbehør til borde

Når man skal have store kontorlandskaber og arbejdslokaler til at fungere optimalt, kræver det, at der er indkøbt nogle hjælpemidler, der gør arbejdspladsen god for hver enkelt medarbejder. Det kan være i form at kabelsamlere, så alle ledninger og kabler ikke ligger og roder på borde og gulve. Eller det kan være i form af bordskærme, så der er lidt adskillelse i mellem hver enkelt siddeplads eller arbejdsstation.
Her hos KontorZonen har vi fx nogle smarte skærme, der er udført i et lydabsorberende materiale, så der kan skabes både arbejdsro og fordybelse for hvert enkelt medarbejder på kontoret. Skærmene er lige til at montere på bordene, og fås i forskellige farver. Det er en både smart og anvendelig foranstaltning, så der også kan skabes et lidt mere personligt rum i et stort kontorfællesskab.

Sorter efter:

Høj kvalitet

Hos KontorZonen kan du finde billigt kontortilbehør, der samtidigt er i en høj kvalitet. Vi har stor erfaring med at levere møbler og kontortilbehør til erhverv, men også til private. Du kan besøge vores 7000 kvm store møbelbutik i Glostrup, hvor du kan se vores kæmpe udvalg af alt inden for kontormøbler og kontorartikler, og  du kan også bestille direkte her på siden. Vores team af engagerede medarbejdere sidder klar ved telefonen, hvis du har brug for råd og vejledning, eller hvis du vil have hjælp til indretning i din virksomhed eller måske din hjemmearbejdsplads.

Hos KontorZonen får du hurtig levering

Du kan regne med, at du får dine varer hurtigt leveret, når du handler hos os. Vi bestræber os altid på at levere inden for få dage og leverer fragtfrit ved køb for over 4.995,- kr. eksklusiv moms.

Lang garanti

Med både produkter i en høj kvalitet og med en lang garanti kan du trygt handle her hos KontorZonen. Ring til os på tlf. +45 7684 4080 så vi kan hjælpe dig eller din virksomhed med en kontorindretning, der fungerer både for dig selv og for dine eventuelle medarbejdere og kollegaer. Et godt arbejdsmiljø skaber øget produktivitet og høj arbejdsglæde.

Vælg venligst om du er erhverv eller privat

usercartcrosschevron-up
Indkøbskurv
Der er ingen produkter i kurven!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram