2-10 års garanti på alle møbler
Fri fragt over 4.995,- (ekskl. moms)

Tilbehør til borde

Det er nogle gange de små ting, der gør stor forskel og sætter prikken over i’et. Blandt tilbehøret til vores hæve-sænkeborde og skriveborde, finder du rosetter til gennemføring af kabler, kabelbakker til ledningerne, så de ikke roder på borde og gulve, samt bordskærme i lydabsorberende materialer, der adskiller hver arbejdsstation og skaber arbejdsro og fordybelse for hver enkelt medarbejder. Prisen på tilbehøret inkluderer gratis montering.

Sorter efter:

Høj kvalitet

Hos KontorZonen kan du finde billigt kontortilbehør, der samtidigt er i en høj kvalitet. Vi har stor erfaring med at levere møbler og kontortilbehør til erhverv, men også til private. Du kan besøge vores 7000 kvm store møbelbutik i Glostrup, hvor du kan se vores kæmpe udvalg af alt inden for kontormøbler og kontorartikler, og  du kan også bestille direkte her på siden. Vores team af engagerede medarbejdere sidder klar ved telefonen, hvis du har brug for råd og vejledning, eller hvis du vil have hjælp til indretning i din virksomhed eller måske din hjemmearbejdsplads.

Hos KontorZonen får du hurtig levering

Du kan regne med, at du får dine varer hurtigt leveret, når du handler hos os. Vi bestræber os altid på at levere inden for få dage og leverer fragtfrit ved køb for over 4.995,- kr. eksklusiv moms.

Lang garanti

Med både produkter i en høj kvalitet og med en lang garanti kan du trygt handle her hos KontorZonen. Ring til os på tlf. 7684 4080 så vi kan hjælpe dig eller din virksomhed med en kontorindretning, der fungerer både for dig selv og for dine eventuelle medarbejdere og kollegaer. Et godt arbejdsmiljø skaber øget produktivitet og høj arbejdsglæde.

Vælg venligst om du er erhverv eller privat

usercartmagnifiercrosschevron-up
Indkøbskurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram