2-10 års garanti på alle møbler
Fri fragt over 4.995,- (ekskl. moms)
I dag, onsdag, åbent fra 09:00 - 17:00
Ring på 76 84 40 80

Belysning

KontorZonen tilbyder et bredt udvalgt af lamper til private og virksomheder – både nye og brugte. Hos KontorZonen finder du altid et stort udvalg, når du er på jagt efter en ny bordlampe, gulvlampe, væglampe, eller en anden form for kontorbelysning. Det har stor betydning at finde den rigtige lyskilde til kontoret. Dette er både vigtigt for om det er rart at være i rummet, samt hvor effektivt der bliver arbejdet.

Hos KontorZonen har vi flere forskellige former for kategorier for lamper, således kan man vælge imellem bordlamper, loftlamper, samt up-light. Således dækker vores udvalg af lamper forskellige behov for kontorbelysning. Hvis man har lyst til se, hvordan lamperne ser ud i ‘real life’, er man velkommen til at komme forbi vores fysiske butik i København.

Sorter efter:

Kom først til de brugte møbler og de gode tilbud!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få en masse fordele i form af inspiration, events, særlige tilbud, først i køen til de brugte møbler.

Vælg venligst om du er erhverv eller privat

usercartchevron-up
Shopping cart
Der er ingen produkter i kurven!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram