2-10 års garanti på alle møbler
Fri levering over 4.999,-
I dag, fredag, åbent fra 09:00 - 15:00
Ring på 76 84 40 80

Bordlamper

Hos Kontorzonen har vi et bredt udvalg af bordlamper i forskellige farver, materialer og design – både brugte og nye. En bordlampe er praktisk og velegnet til at fylde ”mørke huller” ud, eller at oplyse ens arbejdsplads. Derudover kan en bordlampe være et dekorativt designelement på kontoret, eller hvor lampen blive placeret.

Filtrering
Filtrering
Antal på lager
Lyskilde
Farve
Pris
Stand
Producent
Sorter efter:

Populært udvalg af lamper til bordet

Bordlamper kan for eksempel også placeres ved et sofaarrangement i receptionen eller lignende. Nogle lampemodeller giver direkte lys, hvilket gør dem velegnede som læselys eller ved skrivebordet, hvor andre bordlamper spreder lyset ud i rummet, hvilket er mere egnet til receptionen eller loungen. Køb brugte bordlamper til kontoret og få mere for pengene. Udvalget af bordlamper spænder bredt, således er der noget for enhver smag. Nedenfor kan man se vores udvalg af bordlamper. Hvis en af lamperne falder i ens smag, er man også velkommen til at komme forbi vores fysiske butik i København, hvor man kan se bordlamperne i ‘real life’.

Kom først til de brugte møbler og de gode tilbud!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få en masse fordele i form af inspiration, events, særlige tilbud, først i køen til de brugte møbler.

Vælg venligst om du er erhverv eller privat

usercartchevron-up
Shopping cart
Der er ingen produkter i kurven!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram