2-10 års garanti på alle møbler
Fri levering over 4.999,-
I dag, fredag, åbent fra 09:00 - 15:00
Ring på 76 84 40 80

Pendler og loftlamper

Nedenfor fremgår vores udvalg af loftlamper. Hvis en af loftlamperne falder i ens interesse, er man også velkommen til at komme ind forbi vores fysiske butik i København, hvor man vil kunne se lamperne i ‘real life’. Udover vores loftlamper har man også mulighed for at se vores andre former for belysning såsom bordlamper og Up-light samt alle vores andre møbler.

Filtrering
Filtrering
Antal på lager
Pris
Stand

Brugte og nye loftlamper

Kontorzonen har et stort udvalg af loftlamper i forskellige former, materialer, farver og design – både brugte og nye. Loftlamper er både funktionelle i og med, at de oplyser et rum, samtidig er de også en del af indretningen, da lampernes design kan være med til at forme udtrykket på eksempelvis kontoret. Hos kontorzonen har vi et bredt udvalg, som dækker de flestes behov. Alt efter hvor stort rummet er, skal man også overveje, om man ønsker at have flere af samme slags loftlampe hængende, eller om der blot skal være én.

Kom først til de brugte møbler og de gode tilbud!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få en masse fordele i form af inspiration, events, særlige tilbud, først i køen til de brugte møbler.

Vælg venligst om du er erhverv eller privat

usercartchevron-up
Shopping cart
Der er ingen produkter i kurven!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram