2-10 års garanti på alle møbler
Fri levering over 4.999,-

Hæve-/sænkeborde (upcycled)

Nedenfor kan man se vores udvalg af hæve-/sænkeborde. Hvis der er et bord, der fanger ens interesse, er man også meget velkommen til at komme forbi vores fysiske butik i Glostrup, for at se på de forskellige borde. Elborde, der kan regulere bordets højde, er ideelle for folk, der sidder meget ned i løbet af deres arbejdsdag. Ved at have et elektrisk hæve-sænkebord man regulerer højden på bordet, således at man kan variere ens arbejdsposition. Således kan man skifte mellem at stå op og sidde ned i løbet af dagen, hvilket er langt sundere for kroppen end at sidde ned hele dagen.

Filtrering
Filtrering
Antal på lager
Mål
Farve/træsort
Pris
Stand
Sorter efter:

Stort udvalg af nye og brugte hæve-sænkeborde

Hos Kontorzonen kan vi tilbyde et væld af forskellige nye og brugte hæve-/sænkeborde. Vi opkøber vores brugte hæve-/sænkeborde i større mængder, hvor det er muligt, som hos konkursramte virksomheder og kontorhoteller. Det betyder, at vi løbende skifter i vores sortiment af både nye og brugte hæve-sænkeborde. Vores udvalg er dog altid stort, og vi har derfor hele tiden brugte hæve-sænkeborde hjemme i de mest gængse træsorter, størrelser og farver. Kontoransatte sætter generelt stor pris på, at sidde ved enten nye eller brugte hæve-sænkeborde, så de kan justere bordet til deres varierende behov i løbet af dagen, hvorfor det kan være en god ide at købe hæve-sænkeborde.

Hæve-sænkeborde kan øge produktiviteten hos kontoransatte, fordi det giver dem mulighed for at arbejde i forskellige stillinger. De kan således skifte mellem at stå op og sidde ned, hvorfor det kan være økonomisk rentabelt at investere i specielt brugte hæve-sænkeborde. Prisen på vores brugte hæve-sænkeborde ligger langt under nyprisen, ofte kan der opnås besparelser på mere end 50 % på de brugte hæve-sænkeborde. På de nye hæve-sænkeborde kan der ligeledes opnås store besparelser, og det er helt sikkert, at prisen ligger langt under nyprisen på dem også. Det fremgår altid på hjemmesiden om det er nye eller brugte hæve-sænkeborde, I kigger på.

Vi har et stort udvalg af specielt brugte hæve-sænkeborde i flere forskellige størrelser, fra 100 cm til over 200 cm. Ved at købe brugte hæve-sænkeborde hos os, kan der opnås store besparelser i forhold til at købe dem nye uden, at man skal gå på kompromis med kvalitet og holdbarhed.

 

Afprøv de brugte og upcyclede hæve-sænkeborde i vores butik.

Hvis I vil afprøve vores brugte/upcyclede hæve-sænkeborde, kan I besøge vores butik i Glostrup, som har åbent alle hverdage. De præcise åbningstider står nederst på siden, og I kan tjekke på hjemmesiden om de brugte hæve-sænkeborde, som I er interesseret i, er hjemme, og hvor mange vi har. På den måde minimeres chancen for, at I kører forgæves, hvis det er nogle bestemte brugte hæve-sænkeborde, I gerne vil se. Udover at sælge brugte hæve-sænkeborde, sælger vi også almindelige brugte skriveborde og brugte stole til.

Brugte hæve-sænkeborde til virksomheder, skoler og andre institutioner

De fleste af vores kunder er virksomheder, skoler og institutioner, som skal bruge et større antal nye eller brugte hæve-/sænkeborde, hvilket medfører store besparelser for dem, hvis de køber dem hos os. Står I og skal bruge en større mængde af brugte hæve-/sænkeborde, og kan I ikke finde noget på hjemmesiden, der tilfredsstiller jeres ønsker, er I velkomne til at kontakte os. Vores hjemmeside viser ikke altid det fulde sortiment, hvilket skyldes den store udskiftning i vores sortiment, ikke bare med hensyn til brugte hæve-sænkeborde, men helt generelt. Selvom vi primært sælger brugte hæve-sænkeborde til virksomheder, skoler med mere, så er private forbrugere selvfølgelig også velkomne til at købe brugte hæve-sænkeborde hos os, enten gennem hjemmesiden eller i en af vores butikker.

Køb brugte hæve-sænkeborde med mere hos Kontorzonen

I kan bruge ‘Kontakt os’ knappen nederst til venstre på siden, og udfylde formularen, hvis i gerne vil I kontakt med os, eller I kan ringe på telefon 7684 4080, hvad enten I har spørgsmål om brugte hæve-sænkeborde eller andre af vores produkter.

Kom først til de brugte møbler og de gode tilbud!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få en masse fordele i form af inspiration, events, særlige tilbud, først i køen til de brugte møbler.

Vælg venligst om du er erhverv eller privat

usercartchevron-up
Shopping cart
Der er ingen produkter i kurven!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram