2-10 års garanti på alle møbler
Fri levering over 4.999,-
I dag, onsdag, åbent fra 09:00 - 17:00
Ring på 76 84 40 80

Kantineborde

Nedenfor kan man se vores udvalg af forskellige stole og borde til kantinen. Hvis nogle af disse falder i ens interesse, er man også meget velkommen til at komme forbi vore fysiske butik i Glostrup, hvor man kan se produkterne i ‘real life’. Derudover kan man også se alle vores andre produkter, såsom el-borde, reoler, samt meget mere.

Filtrering
Filtrering
Antal på lager
Pris
Stand

Kantineborde i alle størrelser

KontorZonen sælger kantineborde og stole i alle størrelser, kvaliteter, farver og typer – både nye og brugte. Det er vigtigt at have nogle gode og holdbare borde i kantinen, da det er et sted, som man bruger meget tid. Kantineborde og -stole er ideelle at spise frokost ved i selvskab med sine kollegaer. Hos Kontorzonen har vi gode tilbud og billige priser på både nye og brugte borde og stole til kantinen. På trods af de fordelagtige priser, går vi ikke på kompromis med kvaliteten, hvorfor man kan være sikker på, at man får nogle holdbare og gode borde og stole til kantinen. Hos KontorZonen har du også mulighed for at udelukkende at se vores brugte kantinestole.

Kom først til de brugte møbler og de gode tilbud!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få en masse fordele i form af inspiration, events, særlige tilbud, først i køen til de brugte møbler.

Vælg venligst om du er erhverv eller privat

usercartchevron-up
Shopping cart
Der er ingen produkter i kurven!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram