Konferenceborde (brugte)

Kontorzonens sælger konferenceborde i alle størrelser, træsorter, farver, kvaliteter og typer. Til store eller små møder – de fine og de daglige. Når man skal beslutte sig om hvilket konference bord, som man skal købe, er det centralt, at man overvejer hvor stort bordet skal være, hvor stort lokalet er, som konferencebordet skal stå i, hvor mange skal der kunne være plads til rundt om bordet, samt hvordan indretningen ellers er i rummet. Kontorzonens varierede udvalg af konferenceborde imødekommer et hvert behov for funktionalitet og design.

Det er vigtigt at vælge det rigtige konferencebord, da man skal sende det rigtige billede af virksomheden. Hos Kontorzonen kan man vælge mellem forskellige materialer såsom træ og linoleum, om det skal være et lyst eller mørkt bord, hvor stort det skal være, samt om man ønsker at købe et brugt eller nyt konferencebord. Således er der mulighed for at finde lige netop dét konferencebord, som opfylder ens ønsker og behov. Nedenfor kan man se vores udvalg af brugte konferenceborde:

Filtrering
Filtrering
Antal på lager
Mål
Farve / træsort
Pris
Stand

Kom først til de brugte møbler og de gode tilbud!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få en masse fordele i form af inspiration, events, særlige tilbud, først i køen til de brugte møbler.
chevron-up
Din bestilling
Der er ingen produkter i kurven.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram