2-10 års garanti på alle møbler
Fri levering over 4.999,-

Skriveborde

Har virksomheden brug for udskiftning af skriveborde, kan i med fordel købe brugte skriveborde af høj kvalitet hos Kontorzonen. Vi har et stort udvalg af billige brugte skriveborde, og er specialister i at videresælge brugte skriveborde af høj kvalitet. Der kan opnås store besparelser ved at købe brugte skriveborde, hvilket giver mulighed for at udskifte skrivebordene i virksomheden oftere og forny kontoret med jævne mellemrum.

Vores udvalg af skriveborde kan både bruges til virksomheden, der skal indrette flere kontorer, eller til den private, som er i gang med at indrette hjemmekontoret. Nedenfor er vores udvalg af mere traditionelle skriveborde. Hvis man er interesseret i mere avancerede skriveborde såsom hæve-sænkeborde, har vi også et stort udvalg af sådanne borde. Således har man mulighed for at finde netop det skrivebord, som opfylder ens behov bedst.

Filtrering
Filtrering
Farve / træsort
Stand

Brug for nye eller brugte skriveborde?

Selvom vi primært sælger brugte skriveborde, er det også muligt at købe nye skriveborde hos os. Udvalget af brugte skriveborde er normalt størst, hvilket hænger sammen med vores forretningsmetode, men falder vi over nye kontormøbler til en god pris, lader vi ikke chancen forspilde. På vores nye skriveborde, ligger prisen altid under markedsprisen, hvorfor det er muligt for vores kunder at gøre en god handel, ligesom det er på vores brugte skriveborde.

Vores udvalg af brugte skriveborde skifter løbende, hvilket primært hænger sammen med, at vi ikke bare opkøber brugte skriveborde, men brugte møbler generelt. Dette foregår hos kontorhoteller, virksomheder der er gået konkurs og lignende steder. Når I kigger på møbler her på siden, kan I altid se på det enkelte produkt, om det er nyt eller brugt. På størstedelen af vores brugte skriveborde kan det ikke engang ses, at de ikke er nye, men dette afspejler sig ikke i prisen, for den ligger langt under nyprisen.

Kig på brugte skriveborde i vores fysiske butikker

Udover at sælge brugte skriveborde over nettet har vi også to fysiske butikker, som ligger i Odense og København. Her er det muligt at se vores udvalg af brugte skriveborde på tætteste hold. Det kan være praktisk, hvis man vil prøve at sidde ved det brugte skriveborde, eller hvis man selv vil tjekke, om det ser ud som nyt. Her på hjemmesiden kan I klikke jer ind på den type brugte skrivebord, som har fanget jeres interesse, og tjekke hvor mange vi har på lager. Hvis i har brug for stole til jeres brugte skriveborde, har vi også et udvalg af brugte stole, som i kan kigge på.

Kontorzonen sælger brugte skriveborde til skoler, institutioner, virksomheder og mange andre

Vi sælger primært vores brugte skriveborde til skoler, institutioner og virksomheder. Den store besparelse der kan opnås på at købe vores brugte skriveborde, appellerer til skoler og institutioner, hvor pengene typisk er små, og primært skal gå til at optimere undervisningen. Derudover sælger vi ofte vores brugte skriveborde til virksomheder, som har fået øjnene op for de muligheder det giver at spare mange penge på at købe brugte kontormøbler. Selvom størstedelen af vores brugte skriveborde sælges til skoler, institutioner og virksomheder, har vi også fokus på at sælge brugte skriveborde til private. Det betyder, at private er ligeså velkomne til at købe brugte skriveborde på vores hjemmeside, eller i en af vores to fysiske butikker. Hvis i har brug for skriveborde, der let kan indstilles, kan i kigge på vores hæve-sænkeborde.

Køb brugte skriveborde eller andre kontormøbler hos os

Har I behov for at købe brugte skriveborde, kan vores hjemmeside benyttes døgnet rundt, ligesom vores fysiske butikker har åbent i hverdagene. De eksakte åbningstider kan ses i bunden af siden. Hvis I har spørgsmål til brugte skriveborde, eller hvis der er andet vi kan hjælpe med, kan I kontakte os, ved at klikke på ‘Kontakt os’ knappen nederst til venstre på siden og udfylde formularen, eller også kan I ringe til os på telefon 7684 4080.

Kom først til de brugte møbler og de gode tilbud!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få en masse fordele i form af inspiration, events, særlige tilbud, først i køen til de brugte møbler.

Vælg venligst om du er erhverv eller privat

usercartchevron-up
Shopping cart
Der er ingen produkter i kurven!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram