Sofaborde

Kontorzonen tilbyder et stort udvalg af forskellige typer af sofaborde, i flere forskellige materialer og størrelser. Sofabordet er en vigtig del af sofaarrangementet hvad end det er til kontoret eller hjemmet. Det er vigtigt, at man overvejer hvordan den eksisterende indretning er, og hvilket type sofabord, som ville passe ind i rummet. Et lækkert design kan samle enhver sofagruppe, og forskellige højder skaber forskellig stil i indretningen. Således kan sofabordet være en essentiel del af enhver sofagruppe, hvad enten den står i loungen til en virksomhed eller i et privat hjem.

Nedenfor fremgår vores udvalg af sofaborde. Hvis man ønsker at se sofabordene i ‘real life’ kan man komme forbi vores fysiske butik i København, hvor man vil have mulighed for at se vores sofaborde, samt mange andre former for borde.

Filtrering
Filtrering
Farve / træsort
Stand

Kom først til de brugte møbler og de gode tilbud!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få en masse fordele i form af inspiration, events, særlige tilbud, først i køen til de brugte møbler.
chevron-up
Din bestilling
Der er ingen produkter i kurven.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram