2-10 års garanti på alle møbler
Fri levering over 4.999,-
I dag, onsdag, åbent fra 09:00 - 17:00
Ring på 76 84 40 80

Øvrige

KontorZonen sælger varer til virksomheder og private i alle farver, kvaliteter og typer – nye og brugte. Udover vores normale udvalg af blandt andet elborde, kontorstole, samt skabe og reoler, har vi også et stort udvalg af mange andre brugbare møbler. Eksempelvis kan vi tilbyde whiteboards, skillevægge, skranke, underlag, sofaer, samt mindre ting såsom brochureholdere, stumtjenere og papirkurve.

Vi har et bredt udvalg af alt til kontoret. Alle vores produkter sælges til meget favorable priser, samtidig med at der er fokus på kvalitet, således kan man være sikker på, at man gør en god handel, når man køber kontormøbler hos KontorZonen. Nedenfor ses vores udvalg af forskellige møbler. Hvis man finder et møbel, som falder i ens smag, er man velkommen til at komme forbi vores fysiske butik i København, hvor man kan se produktet i ‘real life’.

Kom først til de brugte møbler og de gode tilbud!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få en masse fordele i form af inspiration, events, særlige tilbud, først i køen til de brugte møbler.

Vælg venligst om du er erhverv eller privat

usercartchevron-up
Shopping cart
Der er ingen produkter i kurven!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram