2-10 års garanti på alle møbler
Fri levering over 4.999,-
I dag, fredag, åbent fra 09:00 - 15:00
Ring på 76 84 40 80

Penge- og brandskabe

Vi har et stort udvalg af brugte brand- og pengeskabe af høj kvalitet. Vi opkøber løbende både brugte brandskab og brugte pengeskabe fra eksempelvis virksomheder, der er gået konkurs. Dermed køber vi de brugte brand- og pengeskabe til en fordelagtig pris, hvilket kommer vores kunder til gode. Besparelserne ved at købe brugte brand- og pengeskabe hos os vil oftest være på mere end 50% sammenlignet med nyprisen. Brand- og pengeskabe af høj kvalitet kan holde i årtier, og dermed er der ikke nogen grund til at købe dem helt nye.

Filtrering
Filtrering
Antal på lager
Pris
Stand
Sorter efter:

Brugt brandskab og brugt pengeskab - hvad er forskellen?

Et brandskab sikrer indholdet, hvis der opstår brand, mens et pengeskab sikrer indholdet mod tyveri. Det betyder, at man skal købe et brugt brandskab, hvis man vil beskytte sine ting mod brand. På samme måde skal man købe et brugt pengeskab, hvis man vil sikre sig imod tyveri. Det er vigtigt, at man er opmærksom på, at man således ikke er sikret mod tyveri, hvis man køber et brandskab, ligesom man ikke er sikret mod brand, hvis man køber et brugt pengeskab. Har man behov for at sikre sig mod både brand og tyveri, skal man således købe et brugt brand- og pengeskab. Hvis man har behov for at sikre sig imod tyveri, er det vigtigt, at man fastmonterer pengeskabet, så tyvene ikke kan tage det med sig. Udover at sælge brugte brand- og pengeskabe har vi også enkelte dataskabe. Et dataskab er et skab, der sikrer data mod brand. Forskellen i forhold til et brandskab er, at data ikke må blive for varmt, så et dataskab sikrer, at der ikke bliver for varmt inden i skabet, når det brænder uden for det.

Sørg for at købe brugte brand- og pengeskabe, der passer til jeres behov

Som beskrevet ovenfor er der forskelle på, hvad de enkelte skabe kan, og derfor er det vigtigt, at I er opmærksom på, hvilke krav I har til et skab. Prisen på et skab afspejler, hvad skabet kan bruges til, også selvom man køber et brugt brand- og pengeskab. Så hvis der kun er behov for at sikre mod brand, er der ikke nogen grund til at købe et brand- og pengeskab, når man kan nøjes med at købe et brandskab. Hvis I ikke kan finde et brugt brand- og/eller pengeskab, der passer til jeres behov, så hav tålmodighed, for vi får løbende andre brugte modeller hjem.

Køb et brugt brand- og pengeskab hos os

Er der behov for et brugt brand- og/eller pengeskab, kan i benytte vores hjemmeside døgnet rundt, ligesom vores fysiske butikker kan besøges i hverdagene. De præcise åbningstider står i bunden af siden. Hvis I har spørgsmål i forhold til at købe brugte brand- og pengeskabe, eller hvis der er andet vi kan hjælpe med, er I velkomne til at kontakte os. I kan komme i kontakt med os ved at klikke på ‘Kontakt os’ knappen nederst til venstre på siden og derefter udfylde formularen, ligesom I kan ringe til os på telefon 7684 4080. Vi er altid villige til at hjælpe med at vores kunder får det brugte brand- og/eller pengeskab, som der passer til deres behov.

Kom først til de brugte møbler og de gode tilbud!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få en masse fordele i form af inspiration, events, særlige tilbud, først i køen til de brugte møbler.

Vælg venligst om du er erhverv eller privat

usercartchevron-up
Shopping cart
Der er ingen produkter i kurven!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram