Skranke

Kontorzonen har et stort udvalg af skranke til virksomheder – både nye og brugte. Skranke kan egne sig til flere forskellige formål. Eksempelvis kan en skranke være ideel i butikker eller i receptionen i en virksomhed. En reception er et rigtig godt sted at velkomme virksomhedens kunder. Eksempelvis kan receptionen og loungen være placeret tæt ved hinanden, så man derved har et professionelt område at velkomme eksisterende og potentielle kunder. Hos Kontorzonen tilbyder vi inventar til virksomheder og private til yderst favorable priser, uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Nedenfor fremgår vores udvalg af forskellige typer af skranke – i forskellige farver, størrelser, materialer og design. I vores fysiske butik i København, har man også mulighed for at se dem i ‘real life’ samt se alle vores andre kontormøbler, såsom el-borde, reoler, kontorstole, samt meget, meget mere.

Kom først til de brugte møbler og de gode tilbud!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få en masse fordele i form af inspiration, events, særlige tilbud, først i køen til de brugte møbler.
chevron-up
Din bestilling
Der er ingen produkter i kurven!
Subtotal
0,00 DKK
Total
0,00 DKK
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram