2-10 års garanti på alle møbler
Fri levering over 4.999,-
I dag, fredag, åbent fra 09:00 - 15:00
Ring på 76 84 40 80

Loungeborde

Et afslappet miljø på et kontor eller en virksomhed skaber plads til anderledes og inspirerende mødeformer med dertil øget kreativitet og arbejdsglæde. Her hos KontorZonen har vi et udvalg af både brugte og nye loungeborde, så der kan skabes nogle fantastiske rammer for virksomhedens fremtidige møder, og et afslappende miljø for de enkelte medarbejdere, når noget skal tænkes igennem. Både for ansatte og de forretningsforbindelser, der besøger virksomheden, er et lounge område godt.
Bestil loungeborde til B2B hos os, og sæt nogle gode loungestole til, så I får skabt et arbejdsmiljø til gavn og glæde for både medarbejdere og de besøgende, der kommer i jeres virksomhed.
Filtrering
Filtrering
Antal på lager
Pris
Stand

Fri levering over 4999 kr.

Når I handler her hos KontorZonen, giver vi fri fragt ved køb over 4999 kr. eksklusiv moms. Så det er nemt at få leveret møbler til det nye reception og lounge område i jeres virksomhed.
Se det flotte Fritz Hansen loungebord i hvid laminat med bordkant i aluminium. Bordet har et både eksklusivt og minimalistisk udtryk, og det er praktisk og slidstærkt. Det måler 120 cm i diameter og har en højde på 47 cm. Det hvide bord fra Montana på 90 cm i diameter og en højde på 51 cm fås både med en kant i hvid eller sort.

Hurtig levering

Det er godt at vide, at jeres varer kan blive leveret hurtigt, når I bestiller her hos KontorZonen. Tit beslutter virksomheder sig ofte for en ny indretning, når der ikke er længe til, at firmaet ønsker at tage fx et lounge hjørne i brug. Det kan være, at der skal komme stort virksomhedsbesøg med rundvisning, og virksomheden eller firmaet gerne skal se flot og indbydende ud inden besøget. Det kan også være, at der er en nært forestående større møde, hvor I gerne vil have, at deltagerne på mødet skal kunne sidde i hyggelige og afslappede rammer. Kontakt os og hør om mulighederne for, at det kan lade sig gøre med en hurtig levering.

God service

Vores gode og dygtige medarbejdere sidder klar ved telefonen, så de kan hjælpe og rådgive med den helt rigtige indretning til jeres nye lounge område, eller hvis I ønsker at vide mere om vores produkter og services. Ring blot på tlf. +45 7684 4080 og hør mere, eller kig forbi vores 7000 kvm store butik i Glostrup, så I kan se forskellige lounge miljøer og finde den helt rigtige løsning til netop jeres virksomhed.

Kom først til de brugte møbler og de gode tilbud!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få en masse fordele i form af inspiration, events, særlige tilbud, først i køen til de brugte møbler.

Vælg venligst om du er erhverv eller privat

usercartchevron-up
Shopping cart
Der er ingen produkter i kurven!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram