2-10 års garanti på alle møbler
Fri levering over 4.999,-
I dag, onsdag, åbent fra 09:00 - 17:00
Ring på 76 84 40 80

Loungestole

Søger du gode og behagelige stole dit venteværelse, receptionen eller din lounge? Kontorzonen forhandler både brugte og nye loungestole. Hos os er det dermed muligt at indkøbe nye loungestol til ethvert budget. Du finder et væld af spændende og farverige designs, så du kan byde kunder, klienter og gæster velkommen med god stil.

Filtrering
Filtrering
Antal på lager
Pris
Stand

Fordelagtige priser og god kvalitet

Opdag hele sortimentet her på siden og vælg din loungestol blandt mange eksklusive designs, flotte nuancer og lækre materialer. Du finder alt fra sofabænke og lænestole til loungestole med drejefod. Kvaliteten er i top, mens prisen er i bund. Sådan er det i alle vores spændende møbelkategorier. Du finder loungestole i alt fra stof og læder til træ og metal. Der er et flot design for enhver smag. Om du er til den tilbagelænede loungestol, den smarte sofabænk eller den cool loungestol med høj ryg og metalstel. Eftersom vi både forhandler nye og brugte kontormøbler, finder du altid noget nyt i vores sortiment. Har vi ikke den loungestol, du søger, i dag – har vi den måske i morgen.

Miljørigtig og godt for klimaet

Vores koncept indebærer at tilbyde miljø- og klimavenlige møbler til kontor og virksomheder. Derfor finder du et bredt udvalg af brugt loungestol i vores sortiment. Vi opkøber dem fra konkurser og andre kontorer, der skifter deres møbler ud. Vi ser nemlig ingen grund til, at de skal smides ud, når de stadig er i god stand. Hos os kan du derfor købe brugte loungemøbler med god samvittighed, til et prisfornuftigt niveau og med omtanke for klimaet. De brugte og nye loungestole er fra alverdens brands – lige fra Ikea til designerbrands som Kinnarps og Hay. Vi har derfor et godt valg til enhver smag og til ethvert budget.

Hurtig levering og mange andre fordele

Søger du en billig loungestol? Kontorzonen er det helt rette sted at lede. Hos os får du altid gode priser på nye og brugte loungestole til reception, lounge eller venteværelse. Opdag dem alle her i sortimentet, og glæd dig til kundefordele som:

  • Hurtig levering af dine kontormøbler
  • 2-10 års garanti på alle møbler
  • Et bredt udvalg af brugte og nye loungestole
  • Gratis levering over 4.999 kr.

Det behøver ikke koste en formue at indrette et flot venteværelse eller en nydelig reception. Vi forhandler nye og brugte loungestole, der uden tvivl kommer til at give dine kunder en komfortabel og indbydende oplevelse.

Kom først til de brugte møbler og de gode tilbud!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få en masse fordele i form af inspiration, events, særlige tilbud, først i køen til de brugte møbler.

Vælg venligst om du er erhverv eller privat

usercartchevron-up
Shopping cart
Der er ingen produkter i kurven!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram