Dueslag

Kontorzonen sælger dueslag i flere størrelser, metal, træsort, farver, kvaliteter og typer. Et dueslag er en reol med mange små rum, der oftest er opstillet på en arbejdsplads, hvor hver ansat har sit eget rum, hvor der kan lægges post, beskeder eller lignende til vedkommende. Dueslag er en ideel løsning til en arbejdsplads, hvor der skal uddeles meget post og mange beskeder i hard copy. Dueslaget er en ideel og nem løsning for sådanne opgaver. Hos Kontorzonen sælger vi både nye og brugte dueslag, alle i høj kvalitet og til yderst fordelagtige priser. Således går vi ikke på kompromis med kvalitet på trods af de lave priser.

Nedenfor er vores udvalg af dueslag i forskellige materialer og kvaliteter. Hvis noget falder i ens interesse, er man også velkommen til at komme forbi vores fysiske butik i København, hvor man kan se varerne i ‘real life’. Således vil man også have mulighed for at se alle vores andre produkter til arbejdspladsen, såsom elborde, kontorstole samt brand- & pengeskabe.

Filtrering
Filtrering
Antal på lager
Farve / træsort
Pris
Stand

Kom først til de brugte møbler og de gode tilbud!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få en masse fordele i form af inspiration, events, særlige tilbud, først i køen til de brugte møbler.
chevron-up
Din bestilling
Der er ingen produkter i kurven.
Subtotal
0,00 DKK
Total
0,00 DKK
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram