2-10 års garanti på alle møbler
Fri levering over 4.999,-
I dag, fredag, åbent fra 09:00 - 15:00
Ring på 76 84 40 80

Stålskabe

KontorZonen sælger stålskabe i alle størrelser, farver, kvaliteter og typer. Stålskabe er, ligesom stålreoler, yderst holdbare og slidstærke. Stålskabe er ideelle til at holde styr og orden på inventaret i eksempelvis værkstedet eller produktionen. Stålskabe kan også være ideelle som garderobeskabe, for eksempel til personale omklædning eller lignende. Hos KontorZonen har vi flere forskellige typer af stålskabe til fordelagtige priser. På trods af de lave priser på stålskabe, bliver der ikke gået på kompromis med kvaliteten. Alle Kontorzonens produkter er af høj kvalitet samt yderst holdbare.

Nedenfor fremgår vores udvalg af stålskabe. Hvis der ikke lige er det stålskab, som du ledte efter, er du velkommen til at komme ind forbi vores fysiske butik i København og se varerne i ‘real life’.

Filtrering
Filtrering
Antal på lager
Pris
Stand

Kom først til de brugte møbler og de gode tilbud!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få en masse fordele i form af inspiration, events, særlige tilbud, først i køen til de brugte møbler.

Vælg venligst om du er erhverv eller privat

usercartchevron-up
Shopping cart
Der er ingen produkter i kurven!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram