2-10 års garanti på alle møbler
Fri levering over 4.999,-
I dag, fredag, åbent fra 09:00 - 15:00
Ring på 76 84 40 80

Tilbud

Kontorzonen har et stort udvalg af mange forskellige typer af inventar, brugt som nyt, til virksomher og private. Vi beskæftiger os med køb og salg af bedre brugte kontormøbler – oftest køber vi fra konkurser/auktioner, når firmaer lukker/indskrænker eller flytter til nyt domicil mm. Dette betyder, at vi kan sælge vores varer til yderst favorable og fordelagtige priser uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vores priser er generelt meget fordelagtige, og på nogle af vores varer bliver prisen endda sat yderligere ned.

Nedenstående er et udsnit af vores varer, som har fået et yderligere prisdyk. På disse varer kan man opnå rigtig store besparelser, og dermed gøre sig et rigtig godt køb. Herunder kan man blandt andet finde el-bordekontorstole, og kontorskabe samt meget, meget mere. Hvis der ikke er nogle af nedenstående tilbud, der falder i ens smag, er man også velkommen til at komme ind forbi vores fysiske butik i København.

Sorter efter:
1 2 3 9

Kom først til de brugte møbler og de gode tilbud!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få en masse fordele i form af inspiration, events, særlige tilbud, først i køen til de brugte møbler.

Vælg venligst om du er erhverv eller privat

usercartchevron-up
Shopping cart
Der er ingen produkter i kurven!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram