2-10 års garanti på alle møbler
Fri levering over 4.999,-
I dag, fredag, åbent fra 09:00 - 15:00
Ring på 76 84 40 80

Barstole (brugte)

Barstole er blevet mere populære, end de hidtil har været. Barstole kan være med til at løfte et design i rummet og blandt andet skabe et spiseområde, hvis du har et højt bord til rådighed. Hos KontorZonen har vi et udvalg af brugte barstole til attraktive priser. Men bare fordi vi kan tilbyde billige stole, betyder det ikke at vi går på kompromis med kvaliteten.

Filtrering
Filtrering
Antal på lager
Farve
Stabelbar
Sorter efter:

Leder du efter barstole af høj kvalitet?

Har dit kontorområde brug for et løft i designet, er vores brugte barstole et rigtig godt valg. Vores barstole er særdeles praktiske og passer til de fleste rum, du måtte have i din kontorbygning. Med en barstol kan alle sidde med ved det høje bord. Derudover passer de godt til et miljø, hvor der er korte måltider, da man hurtigt kan sidde og gå fra stolen igen.

Barstolene bliver købt fra andre møbelvirksomheder, kontorhoteller og andre virksomheder der er gået konkurs mv. Da vi får vores stole fra vidt forskellige virksomheder, betyder det at vores udvalg er varierende. Men til gengæld betyder det også, at vores brugte barstole er af høj kvalitet, der kan tilbydes til attraktive priser. Du kan derfor spare mange penge ved at købe barstole hos os.

Bredt udvalg

Med det varierende udvalg vi får hentet hjem i vores butik, er det ikke altid at vi når at få lagt alle vores kontormøbler op på vores hjemmeside. Derfor kan du ofte finde flere af vores produkter i vores butik i Albertslund. Finder du ikke den ønskede brugte barstol på vores hjemmeside, er du mere end velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre om vi har den i butikken. Du kan også kontakte os, hvis du blot har spørgsmål til vores brugte stole eller andre kontormøbler.

Hos KontorZonen er du altid sikret, at du får dine brugte barstole af høj kvalitet. Barstolene er af moderne design og da de er særdeles praktiske og tager mindre plads, passer de til ethvert spiseområde. Vi har både barstole med højt og lavt ryglæn. Derudover har de også fodstøtte, hvilket gør dem mere komfortable at sidde i.

Nedenunder finder du vores sortiment af brugte barstole. Finder du en brugt barstol, du tror vil passe til din indretning, kan du altid besøge vores butik i Glostrup, så du kan være helt sikker inden du køber. Her kan du prøvesidde barstolene, og se vores store sortiment af brugte kontormøbler. Hos KontorZonen finder du også vores caféborde, som egner sig perfekt til vores barstole.

Hos KontorZonen finder du både nye og brugte kontormøbler

Hos os finder du et kæmpe udvalg af både nye og brugte kontormøbler, herunder barstole. Da vi er i stand til at få vores kontormøbler i høj kvalitet og til en god pris, betyder det at vi kan tilbyde dig en billigere pris til glæde for dig og din virksomhed. Med vores attraktive priser kan du derfor købe kontormøbler og barstole med et begrænset budget, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Hos KontorZonen har vi også et fokus på, at vores kontormøbler og barstole er stabile og kan give dig en god komfort. Dette er nemlig vigtigt for dig, da stabilitet og komfort kan påvirke din arbejdsgang.

Kig nærmere på vores udvalg ved at besøge vores butik i Albertslund

Har du fundet dig en kontorstol eller brugt barstol, men er blevet i tvivl om hvorvidt den passer til dine behov? Så er du mere end velkommen til besøge vores fysiske butik i Albertslund. Her kan du se vores store udvalg af kontormøbler og vores barstole, og finde ud af hvorvidt din vare passer til netop dig. Søger du efter en specifik kontor- eller barstol, som du ikke kunne finde på vores hjemmeside, anbefaler vi at du ringer til os for en sikkerheds skyld, da vi ikke altid kan nå at præsentere alle vores varer på hjemmesiden. Vi ser også en fordel i, at du prøver din brugte barstol eller ser dine eftertragtede kontormøbler an, inden du gør et køb da du helst skal være sikker på, at komforten lever op til netop dine forventninger.

Men med vores store udvalg er vi sikre på, at du finder en anden stol eller vare der passer til dig.

Kontakt os på telefon 76 84 40 80 eller kig forbi vores butik i Albertslund. Du finder mere om os, ved at kigge nedenunder.

Kom først til de brugte møbler og de gode tilbud!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få en masse fordele i form af inspiration, events, særlige tilbud, først i køen til de brugte møbler.

Vælg venligst om du er erhverv eller privat

usercartchevron-up
Shopping cart
Der er ingen produkter i kurven!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram