2-10 års garanti
Fri fragt over 4.999,-

Konferencestole (nye)

Hos KontorZonen har vi et bredt udvalg af nye stole. Vi tilbyder et differencieret udvalg af konference- og mødestole, hvor du blandt andet kan vælge mellem konferencestole i mange forskellige materialer, stilarter og typer. Således er der en konferencestol for enhver smag. Vi kan blandt andet tilbyde konferencestole i træ, polstret eller i net. Det er vigtigt, at konferencestolen er af høj kvalitet, da du ofte skal sidde på den i længere tid af gangen. Når du køber konferencestole hos Kontorzonen er du sikret et høj kvalitets niveau samt en god og holdbar stol.

Nedenfor ses vores brede sortiment af nye konferencestole. Hvis ikke du lige finder den konferencestol, som du leder efter, kan du muligvis være heldig at finde den blandt vores brugte konferencestole. Hvis du finder en stol lige efter din stil, er du mere end velkommen til at besøge os i vores fysiske butik i København. Her kan du se vores flotte stole an, før du beslutter lige hvilken stol, som passer til dig og dine behov.

Har kontoret brug for kontorstole? Vi har også et stort udvalg af billige og brugte kontorstole her.

Filtrering
Filtrering
Antal på lager
Farve
Armlæn
Stabelbar
Pris
Stand

Kom først til de brugte møbler og de gode tilbud!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få en masse fordele i form af inspiration, events, særlige tilbud, først i køen til de brugte møbler.
usercartchevron-up
Din bestilling
Der er ingen produkter i kurven.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram