2-10 års garanti på alle møbler
Fri levering over 4.999,-
I dag, onsdag, åbent fra 09:00 - 17:00
Ring på 76 84 40 80

Ergonomiske kontorstole

KontorZonen har et stort udvalg af tilbud på ergonomiske kontorstole. En god kontorstol er et must til dit skrivebord. Uden det fornødne udstyr, kan det blive svært at udføre dit arbejde optimalt. Med en ergonomisk kontorstol kan du opnå bedre resultater foran dit skrivebord.

KontorZonen sælger også brugte kontorstole, som er mere budgetvenlige. Generelt set, så sælger vi mange nye såvel som brugte kontormøbler, der kan bruges til at indrette dit kontor, og herunder kan se vores udvalg og finde et godt tilbud.

Filtrering
Filtrering
Antal på lager
Farve
Armlæn
Pris
Stand
Producent

Ergonomisk skrivebordsstol

Ergonomiske kontorstole kan være en god investering, hvis man gerne vil forebygge og allerede har smerter i lænden, ryggen og nakken. I Danmark er rygsmerter årsag til mere end 2 mio. fraværsdage om året. Ud af de ca. 2,7 mio mennesker som befinder sig på det danske arbejdsmarkedet, så er det et højt tal, hvilket svarer til at næsten alle danskere har en fraværsdag om året på grund af rygsmerter. I addition til disse tal, skal man også tage i betragtning, at lidt over 1/3-del har ondt i ryggen i større eller mindre grad.

Læs mere her om at vælge den rigtige kontorstol, når man har dårlig ryg.

Vi sælger mange ergonomiske kontorstole i flot design og kvalitet. Vi har et bredt udvalg fra gode mærker, med flere gode tilbud. Du kan f.eks. købe dig en WAU-kontorstol, som kombinerer god ergonomi til at styrke menneskets ydeevne og et trendy look til at fremstå mere moderne. Ydermere skal det nævnes, at WAU-stolen er fremstillet i miljøvenlige materialer. Du kan også købe en Wing kontorstol, som har synkron vippefunktion i sæde og ryg, som tilpasses kropsvægt. Stolen kan også låses i enhver position, så du også kan fastlåse stolen i den ønskede position. Dette var blot 2 ud af 112 kontorstole, hvilket viser vores brede sortiment.

Ergonomi – hvad er det for noget? Ergonomi betyder meget basalt ‘læren om kroppen funktion under arbejde’. Det er også et ord som kan beskrive noget der er fysisk bekvemt for kroppen, derfor er “ergonomisk” også et tillægsord som bruges af mange sælgere. Hos os ved KontorZonen bruger vi ikke tillægsordet til at sælge et produkt, men angive den faktiske beskrivelse om et givent produkt. Vi sætter nemlig stor pris på troværdighed, hvilket vi håber reflekterer videre hos vores kunder. Vi leverer mod betaling og risiko-samtykke til privatpersoner såvel som firmaer. Så hvis du tror, at vi ikke kan håndtere en stor bestilling, så tro om igen. Går du og mangler en eller flere ergonomiske kontorstole til din virksomhed? Så har du fundet det helt rigtige sted, hvor vi ofte kører med flere tilbud på udvalgte stole

Overvej dette, inden du køber en ergonomisk kontorstol

Inden du køber en ergonomisk kontorstol, er det vigtigt at have følgende punkter i mente:

  • Stolen skal gerne kunne justere sædehøjden.
  • Dybden skal også kunne justeres, så man kan sidde skråt.
  • Justering af ryglænet er vigtig, så man kan tilpasse svajet i ryggen.
  • Armlænet skal kunne tilpasses højde og bredde, hvis der er armlæn.
  • Stolen skal have 5 rullende ben (hvis der kun er 4, så kan stolen vælte nemt).

Man må gerne sætte krav til de produkter man køber, hvilket selvfølgelig også gælder ergonomiske kontorstole. Den skal nemlig sikre dig bevægelsesfrihed og forebygge smerter vigtige steder på kroppen.

Det er ikke sundt for kroppen at sidde i den samme position hele dagen. Derfor skal man huske at variere mellem sine arbejdspositioner. Med et hæve-sænkebord kan man yderligere styre sit kontor hen mod et endnu bedre fysisk arbejdsmiljø. Med et sådant bord behøves du ikke at sidde i din normale fastlåste position. Du kan indstille højden på bordet, hvilket giver dig mulighed for at stå oprejst og arbejde. Mange hæve-sænkeborde kan være i den lidt dyrere ende af kontormøbler, derfor tilbyder vi, at man kan købe dem brugt hos os. Så nu er der en mulighed for at udskifte sit gamle fastlåste skrivebord med et godt og funktionelt bord. Hos KontorZonen er du altid sikret god kvalitet og komfortable kontormøbler til en rimelig pris.

Når du har købt en ergonomisk kontorstol

Ved køb af en ergonomisk kontorstol får du et rigtig godt produkt, som skal kunne tilpasse sig til dig og din krop. Hvis ikke du ved, hvordan du får det optimale ud af din nyindkøbte stol, så er det værd at læse disse indstillingsregler:

  • Sæt dig tilbage i din stol, så 2/3-del af dine lår sidder på stolens sæde.
  • Indstil stolens højde i forhold til længden af dit underben, målt ud fra sædets forkant.
  • Indstil ryglænet så det støtter i lænden.
  • Sørg for at sidde på et underlag, som ikke skrider, altså med en ru overflade, hvis altså der ikke er det i forvejen.

Indstillingsreglerne er selvfølgelig vejledende, og skal derfor ikke tages så bogstaveligt. Hvis din krop har andre behov, så skal du indstille din ergonomiske kontorstol og bord efter eget behov.

Kontakt os

Hvis du har fundet et produkt som interesserer dig, eller har spørgsmål vedrørende nye eller brugte kontormøbler, så vil vi hjertens gerne hjælpe dig. Så kom ned i vores fysiske butik i alle hverdage eller du kan klikke på knappen ‘Kontakt os’ nederst til venstre på siden.

Kom først til de brugte møbler og de gode tilbud!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få en masse fordele i form af inspiration, events, særlige tilbud, først i køen til de brugte møbler.

Vælg venligst om du er erhverv eller privat

usercartchevron-up
Shopping cart
Der er ingen produkter i kurven!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram