Borks whiteboard 200×122 cm

Leveringstid: 2-4 hverdage
Lagerstatus: Dette produkt er desværre udsolgt.
Varenr.: 17662
1.095,00 DKK ekskl. moms
(1.368,75 DKK inkl. moms)

Står du og mangler et whiteboard? Så er du kommet til det rette sted. Hos kontorzonen har vi nemlig dette whiteboard fra Borks i målene 200×122 cm. Så behøves du ikke være bekymret for at mangle plads, når dine tanker skal visualiseres under et møde, en brainstorm eller noget helt tredje.

 

Kontorzonen sælger Borcks whiteboards brugte til en meget fordelagtig pris, hvor kvaliteten overstiger prisen. For selvom tavlen er brugt, kan dette ikke mærkes på produktet. Du vil stadig opleve glæden ved at skrive på en ren hvid plade første gang, du bruger det.

 

Whiteboardets funktion kommer enhver virksomhed til gode. Det kan fungere som samlingspunkt ved briefinger, det kan give visuelle repræsentationer af virksomhedens drift, målsætninger, visioner eller kan indeholde en huskeliste til nye medarbejdere. Kort sagt bliver det lettere at skabe overblik for hele virksomheden i den travle hverdag, når informationen bliver let tilgængelig og hænger i øjenhøjde.

Nypris: 2.350,00 DKK
Dette produkt er brugt
2 års
garanti
Spar 53%
i forhold til vejl. nypris

Ikke på lager

Bestil online- eller fysisk fremvisning
Husk at du naturligvis altid er velkommen i butikken uden at have bestilt fremvisning

Besøg os
Naverland 12, 2600 Glostrup
Support
Trustpilot
DU ER MÅSKE OGSÅ INTERESSERET I..

Kom først til de brugte møbler og de gode tilbud!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få en masse fordele i form af inspiration, events, særlige tilbud, først i køen til de brugte møbler.
crosschevron-up
Din bestilling
Der er ingen produkter i kurven.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram