Nedsat
68%

Duba B8 skab på hjul med 2 skydelåger, sortbrun og alu

Leveringstid: 1-4 hverdage
Lagerstatus: Dette produkt er desværre udsolgt.
Varenr.: 18850
Før: 1.900,00 DKK
599,00 DKK ekskl. moms
(748,75 DKK inkl. moms)

Flot Duba B8 skab på hjul med 2 skydelåger udført i sortbrun træ med alu håndgreb. Der medfølger nøgle til skabet. Mål: B: 160 cm D: 42 cm (hylde: 34 cm) H: 117,5 cm. 

Dette Duba B8 skab er ideelt til ethvert kontormiljø og er perfekt til opbevaring af alle typer kontorartikler. Dette skyldes de mange fine inddelte rum, der til og med kan aflåses og på den måde indeholde private og værdifulde genstande.

Skabet har hjul under sig, hvilket er særdeles praktisk i forbindelse med rengøring og/eller omrokering af møbler på kontoret. Ligeledes kommer det funktionelle design til udtryk gennem skabets mål, der gør skabet rummeligt og diskret på et og samme tidspunkt.

Skabets mål giver plads til alt lige fra store mapper til bøger, papirer, elektronik og skrivebordsredskaber. Derudover har du mulighed for at låse en enkelt hylde eller hele skabet af, således at du også kan holde private genstande i skabet.

Duba B8 skabet bliver leveret brugt, men det afspejles kun i prisen. Skabet kommer nemlig en en tip top stand, der ikke hentyder, at det har været brugt tidligere.

(Varen er brugt)

Nypris: 7.200,00 DKK
Dette produkt er brugt
2 års
garanti
Spar 92%
i forhold til vejl. nypris

Ikke på lager

Bestil online- eller fysisk fremvisning
Husk at du naturligvis altid er velkommen i butikken uden at have bestilt fremvisning

Se produktdetaljer
ProducentDuba B8
Materiale / træsortSortbrun
MålB: 160 cm. D: 42 cm. H: 117,5 cm.
Farve på bagpladeSortbrun
HjulJa
Antal rum6
NøgleJa
Besøg os
Naverland 12, 2600 Glostrup
Support
Trustpilot
DU ER MÅSKE OGSÅ INTERESSERET I..

Kom først til de brugte møbler og de gode tilbud!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få en masse fordele i form af inspiration, events, særlige tilbud, først i køen til de brugte møbler.
crosschevron-up
Din bestilling
Der er ingen produkter i kurven.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram