2-10 års garanti på alle møbler
Fri fragt over 4.995,- (ekskl. moms)
I dag, tirsdag, åbent fra 09:00 - 17:00
Ring på 76 84 40 80

Handelsbetingelser

KontorZonen ApS tilbyder salg til erhverv, private og institutioner/virksomheder med EAN- nummer.

Alle priser på KontorZonen.dk og i vores butik, er angivet ekskl. moms og angivet pr. stk. (med mindre andet er angivet).

Der tages forbehold for udgåede/udsolgte varer, tastefejl, prisstigninger og leverandørsvigt.

Faktura er gældende som købsbevis, og skal fremvises i eventuel anvendelse ved reklamations- og garantisager.

Fragt og levering

Bemærk at der pt. ikke bliver opkrævet betaling på webshoppen, men der derimod fremsendes en faktura.

Prisen for varen er afhentet på vores adresse, men vi tilbyder gerne transport/leveringsmuligheder for købers regning og risiko.

Ved bestilling via vores webshop er nedenstående (med mindre andet er angivet på den enkelte vare, f.eks. ved forsendelse med GLS) gældende i forhold til levering:

  • * Levering af ordrer på mindre end kr. 4.995,- ekskl. moms:               Du vil altid blive kontaktet inden betaling, og inden varen afsendes. På den måde opnår vi altid den billigste fragtpris.
  • * Levering af ordrer på mere end kr. 4.995,- ekskl. moms:                   Fri levering.

Ved alle ordrer er levering som udgangspunkt til kantsten med én mand. Ved afsendelse med fragtmand gælder ligeledes levering til kantsten på euro palle.

Ved ordrer afgivet via webshoppen, telefon eller mail, vil du altid blive kontaktet og oplyst om fragt-/leveringspris inden varen/varerne afsendes.

Når varen modtages, kvitterer køber for at varen er modtaget uden skader – herunder fragt-/transportskader.

Kontakt os omgående, og før du kvitterer, såfremt der konstateres en skade.

*Ved alle ordrer er levering som udgangspunkt til kantsten med 1 mand. Ved afsendelse med fragtmand gælder ligeledes levering til kantsten, dog på euro palle. Gælder til land- og brofaste forbindelser i Danmark. Såfremt chaufføren kan, og har mulighed for at hjælpe til med ind/opbæring, vil der efterfølgende blive fremsendt faktura for denne service baseret på tidsforbrug.

 

Garanti og reklamationsret

Ved nye varer ydes der den til enhver tid gældende garanti fra producentens/leverandørens side.

Brugte eller demo-varer sælges som udgangspunkt med 2 års garanti (reklamationsret), med mindre andet er angivet på www.kontorzonen.dk eller skriftligt aftalt.

I tilfælde af at varen mod forventning går i stykker indenfor garantiperioden, vil produktet enten forsøgt repareret eller ombyttet til en tilsvarende vare.

Øvrige reklamationer som f.eks. fejl og mangler skal fremsendes på e-mail (info@kontorzonen.dk) senest 8 dage efter varens modtagelse.

 

Returnering

Køber har 14 dages fortrydelsesret** fra tidspunkt for modtagelse, når der handles hos KontorZonen ApS.

Køber skal inden 14 dage fra købet/modtagelsen meddelelse os, om der ønskes at gøres brug af fortrydelsesretten i forbindelse med købet. Meddelelsen skal gives skriftligt ved at sende en e-mail til info@kontorzonen.dk.

I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Benytter du fortrydelsesretten, tilbagebetales varens pris afhængig af varens tilstand, og om den fortsat kan videresælges.

Køber hæfter for evt. forringelse af varens værdi, der skyldes anden håndtering end den, der var nødvendig for at fastslå varens art, egenskaber og den måde varen fungerer på.

Når du vil benytte din fortrydelsesret, skal køber selv betale returforsendelsen og varen skal være KontorZonen i hænde senest 8 dage efter fortrydelsesretten er anvendt. Vi anbefaler, at du skriver til os, når varen sendes retur.

Vi refunderer beløbet til dig uden unødig forsinkelse, og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at benytte fortrydelsesretten. Dog forudsat, at varen er returneret og modtaget af KontorZonen ApS.

Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med bankoverførsel til købers pengeinstitut.

**Bemærk at fortrydelsesretten bortfalder ved bestilling af specialvarer fremstillet til købers ordre.

 

Betaling og ejendomsforbehold

Det er i vores butik muligt at betale kontant eller med dankort.

Bestilling via webshoppen:

  • For B2B (virksomheder og institutioner) kan der vælges at betale via fremsendelse af faktura. Dette dog altid betinget af aktivt/gyldigt cvr.nr. samt eventuel kreditgodkendelse. Normale betalingsbetingelser med mindre andet er aftalt, er netto 8 dage. Vi kan desuden fremsende faktura til virksomheder med EAN-nummer.
  • For private gælder det at der betales i forbindelse med afgivelse af bestilling/ordre. Pengene hæves tidligst når varen afsendes fra KontorZonen ApS.

Ejendomsretten til de solgte varer tilhører KontorZonen indtil den fulde købssum er indbetalt.

 

KontorZonens bankforbindelse er:

Handelsbanken konto: 0892 0001020571

SWIFT-kode: HANDDKKK
IBAN-nr.: DK5608920001020571

 

Kontaktinformation

KontorZonen ApS

Naverland 12

2600 Glostrup

Telefon: +45 7684 4080

E-mail: info@kontorzonen.dk

CVR: 26995426

Vælg venligst om du er erhverv eller privat

usercartcrosschevron-up
Indkøbskurv
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram