2-10 års garanti på alle møbler
Fri fragt over 4.995,- (ekskl. moms)
Alle indlæg

Tips til lounge- og receptionsindretning – Sådan indretter du loungen

Loungeindretning

Hvis man ønsker at skabe indbydende rammer for sine medarbejdere, er loungeindretning en god ting at have for øje. En lounge kan bidrage til at skabe et afslappet område på arbejdspladsen, hvor medarbejderne kan koble af og nyde deres pause.

Her vil vi komme med nogle forslag til, hvordan du kan skabe den perfekte loungeindretning til din arbejdsplads.

Hvorfor bør man overveje en lounge i sin indretning?

Et loungeområde kan give en helt særlig stemning til en arbejdsplads. Ordet lounge er nemlig synonymt med tilbagelænethed og uformel stemning, hvilket traditionelt set ikke forbindes med en arbejdsplads.

En lounge kan altså være et bevis på, at der her er højt til loftet og plads til, at medarbejderne kan slå sig ned og slappe af, når de har brug for en pause. Loungen er også smart, da den kan fungere som et mødeområde, hvor man åbent kan tale med gæster, forretningspartnere eller jobkandidater uden at gemme sig i mødelokalet.

 

Hvad indeholder en optimal loungeindretning?

Når I skal indrette en lounge, er der flere ting, I bør overveje, for at kunne skabe den helt rigtige atmosfære i området.

 

Loungesofa

En sofa er essentiel for enhver loungeindretning. Her bør du vælge en sofa, der er behagelig at sidde i og samtidig er flot at se på. Der findes loungesofaer til ethvert behov. Ønsker du at skabe et større loungeområde, kan du vælge en sofa, der har plads til flere personer.

Du kan dog også sagtens indrette en lille hyggelig lounge med en lille sofa, der eventuelt kan suppleres med et par loungestole. Loungesofaer findes i et hav af størrelser og designs. Vælg en, du synes der er flot – og husk, at en lounge godt må skille sig en anelse ud fra den øvrige indretning.

Se vores udvalg af komfortable loungesofaer her.

 

Loungebord

Loungebordet er der, man stiller kaffen, når den er for varm eller computeren, når man sidder i et videoopkald. Loungeborde er ofte små, runde og med et enkelt, moderne design. De kan være lavet i glas, marmor, træ eller forskellige former for metal.

Hvert materiale har sin egne egenskaber og look, men de har alle til fælles, at de ofte er lette at rengøre. Find det materiale og look, du synes, der passer bedst ind i jeres loungeindretning.

Find loungeborde her.

 

Farver og designs

Når I overvejer jeres loungeindretning, kan I tænke over, hvilke farver, der ville være flotte at få ind. Mange stole, borde og sofaer, der er skabt til loungeområder, har det med at være i utraditionelle designs og iøjnefaldende farver. Det gør, at loungen skiller sig ud fra resten af indretningen.

Man kan dog sagtens finde loungemøbler i naturlige og neutrale farver, der passer ind i ens øvrige indretning, hvis de mange farver er lige friske nok.

 

Materialer på loungemøblerne

Vælger I en loungesofa eller stole i lyst stof, skal I være opmærksomme på, at det kan kræve en del vedligeholdelse at holde stoffet pænt. Her er et glimrende alternativ at vælge loungemøbler i læder eller mørkt stof, så pletter og snavs ikke ses lige så tydeligt.

 

Belysning

Man kan nemt bruge lys til at skabe en hyggelig atmosfære. Find eksempelvis en flot gulvlampe til loungeområdet og udstyr den med en pære, der kan udsende varmt lys. Det bidrager til en hyggelig, afslappet atmosfære i din loungeindretning.

Bliv inspireret i vores udvalg af belysning her.

 

Pynt og nips

Har man sagt A, må man også sige B. Hvis du vil fuldende din loungeindretning, kan du finde nogle genstande, der kan give området personlighed. Hæng et billede af jeres team op på væggen, læg en coffee table book pænt på bordet og find nogle planter, der kan omgive loungemøblerne. Så har du indrettet din helt egen lounge.

Loungeområdet kan blive utrolig indbydende for medarbejdere såvel som gæster, hvis man gør en indsats. Prøv derfor at lege med forskellige elementer i indretning og se, hvor meget dine medarbejdere vil nyde jeres nye loungeindretning.

 

Loungeindretning med møbler fra KontorZonen

Hos KontorZonen har vi et bredt udvalg af klimavenlige kontormøbler. Vi forhandler nye, brugte og upcyclede kontormøbler i høj kvalitet.

Med 4,8 ud af 5 stjerner og en status som ‘Fremragende’ på Trustpilot er du i sikre hænder, når du vil finde flotte, klimavenlige møbler til din arbejdsplads. Vi kan levere dag til dag, og du er også mere end velkommen til at kigge forbi vores megabutik i Glostrup og finde inspiration til dit nye loungeområde.

Vi glæder os til at hjælpe dig med at indrette et fedt loungeområde med nye, brugte eller upcyclede møbler.

Vælg venligst om du er erhverv eller privat

usercartmagnifiercrosschevron-uparrow-left
Indkøbskurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram